Idag har jag ätit både gravad lax (som man ska undvika som gravid) och köpt hem glass från glassbilen(pga sockret).

Men jag kommer inte äta så mycket av glassen. Tänkte förbereda min svärmor inför nästa vecka:) Så hon har något att ge tjejerna när mamma och pappa är på förlossningen;)

Saga är här och leker med Gabbi och My. Kul har dom:)

Imorgon åker Gabbi till sin pappa. Blir över helgen, så det blir inte så länge. Saknar henne till tusen varje gång. Men det går säkert bra.
Ha en bra kväll nu alla fina!

PUSS PUSS!
Nästa onsdag kommer hon:) Hon bökar runt som bara den, känner en fot ibland och känner när hon trycker emot när det kommer en sammandragning.Magen blir som en hårdpumpad fotboll:)
 
PUSS PUSS!
Nu är det en vecka kvar:)
 
Jag och resten av familjen är super spända inför lillans ankomst:)
 
Jag kommer att göra två operationer i en. Så jag är lite extra spänd och nervös.
 
No more babies!
 
Jag har redan börjat med kosten lite snabbt. Förberett mig inför den stora förändringen. Ett liv utan socker!
 
Vi får se hur det går:( Jag har ju ett beroende av socker så det kommer bli tufft. Men har jag klarat mig igenom livets svårigheter tills nu så klarar jag att sluta med socker.
 
Noll tolerans när det gäller socker.
 
Det har varit fullt ös här hemma:) Tjejerna är lite rastlösa då det är sportlov. Saga(kusinen) kom över och lekte med Gabbi, My fick oxå va med men till slut så tröttnade de stora tjejerna och det slutade med att Jonas fick leka lite med My. Jag har hållt på att fixa lite i huset. Satt upp fönsterbrädor där det saknats. En kvar sen är det klart. Skönt att ha det fixat inanna lillan kommer. Snacka om att "boa" hehe..
 
Man brukar göra det när man är gravid och i slutet. Man gör som däggdjuren, man fixar i boet innan bebisarna kommer:)
 
Har gått igenom BB-väskan en gång till för att kolla så allt är med. Några saker fattas fortfarande men det ska jag fixa den här veckan. Jag vet ju hur ont jag hade när My kom så den här gången har jag förberett lite här hemma. Lite extra hjälpmedel då jag absolut inte får belasta magen den första veckan.
 
Kommer bli tufft men jag har ju tjejerna och Jonas. Så det kommer bli bra. Sen har jag svärisarna som alltid ställer upp:)
 
Lite orolig för hostan och den täppta näsan dock:( Då jag kommer få så ont när jag nyser,hostar eller snyter mig. Men det går ju bra det å, har ju gjort det förr:)
 
Nu ska jag mysa lite framför tvn med fötterna i högläge så vätskan lugnar sig lite. För nu är dom svälda:/
 
PUSS PUSS på er alla där ute!!
 
Helt underbar dag idag! Jag tänkte att jag skulle ta en promenad med min fina familj. Fick vända hemåt efter ca 200m. Kände av tyngden:( Så jag fick snällt sätta mig på framsidan med en kopp te och mysa i solen. Lite egentid blev det iallafall:) mysigt!
 
hoppas att ni alla gofisar har haft en bra dag!?
Puss!Puss!
Sitter och myser med tjejerna framför Kalle och chokladfabriken:)  
 
Snart är det läggdags för dom och det blir lite egentid:) 
 
Nu är det nära för lillan att komma:) Känns i hela kroppen. Mysigt att hon snart är här:)
 
 Nu ska jag vara lite social och lägga ifrån mig  mobilen och kramas lite. 
 
Puss! Puss!
Va till BVC idag för sista gången innan lillan kommer.. HELT SJUKT!!
Jag vägde mig där. Har ju haft en liten sedan en tid tillbaka som jag prickar i så fort jag klarar ett mål, "att göra innan jag dör lista".

En av punkterna va att en gång i livet väga tre siffrigt:) Nu är detta avprickat. Jag väger 100 kg pga av vatten och graviditeten.

Jag lider inte psykiskt av det pga att jag vet att jag alltid går upp så fruktansvärt mycket när jag är gravid. Jag får väldigt mycket vatten.
Bebisarna brukar bli små. Eftersom detta va sista så ville jag kolla om jag klarade av att kliva över strecket och det gjorde jag.

Jag tycker det är helt otroligt att folk kan väga så här mycket och inte vara gravida.

Jag känner av onda knän, svårt att röra mig, flåsar så fort jag går upp för en trapp. Och då är jag van att springa milen. Man har ont i rygg och leder. Man mår inte bra psykiskt. Den som påstår att dom mår toppen med en övervikt som denna snackar bara skit!!!

Jag tycker personligen det är synd om dom som verkligen lider med sin övervikt då inte bara kroppen tar skada utan att värdena i kroppen blir sämre. man kan få följd sjukdomar. Trist!!

Jag har ett mål med detta. Jag ska aldrig väga så här mycket. Jag ska tappa alla mina kg som jag lagt på mig, som inte är vatten. Jag ska ändra kosten helt. Jag ska bli än bättre och sundare människa.

Man måste skynda långsamt. Sätta upp små mål. Mitt är att ha en viktminskning på ca 2 kg i månaden. ett plus om det blir mer någon månad men inget måste. Träna så mycket jag kan.

För det är bara att inse. Med en sån här vikt på 100 kg eller mer vill man inte röra på sig, för det gör ont!! Ont att andas, ont i knän, rygg, leder ja det mesta.

NO MORE ÖVERVIKT!!!

Ni som vill men inte tror ni kan.. JUST DO IT!!! Tänk inte gör det bara!!!


PUSS!! PUSS!!
Till er alla!

En underbar dag!

I morse väckte jag min underbara familj med massa pussar:) Rosor och små paket:) Tjejerna fick ett halsband var. En fyrklöver i silver.

Jonas fick en bok av oss. En väldigt personlig bok:) En som jag har designat och lagt in många av våra bilder i. Väldigt uppskattad:)

Men nu åter till mitt fixande här hemma. Bebis kommer ju om ca två veckor, så det är lite att göra här hemma:)

PUSS PUSS på er alla där ute!
för det är Katjas födelsedag.. HURRA! HURRA! HURRA!

Vaknade med att Jonas och tjejerna sjöng för mig:)
Underbara lilla familj:)

Fick ett nytt objektiv till min kamera, grymt!! Men även ett iphone fodral som Gabbi sytt helt själv, passade även på att göra ett fodral till mitt bankkort:)

Fina frukosten va framdukad och vi åt frukost hela familjen, ganska ovanligt en vardag. Men det är sååå mysigt!

Jag längtar lite mer till imorgon då jag har fixat lite;)
Jag älskar att överaska andra:)
Idag ska jag bara ta det lugnt då jag inte är riktigt kry än:( Det är ju inte så långt kvar nu så jag är ganska motiverad att vara helt frisk fram till snittet:/

Eftersom jag gör två ingrepp i en operation. Så är det viktigt att allt läker som det ska.

Nu får ni ha en riktigt bra dag!

TACK! Till alla er som bara finns där!

PUSS! PUSS!

Köpte lite minisemlor idag:)

Snarare 6 st. Gabbi hade en kompis här så dom fick en var. Nu finns det två kvar. blir nog att jag äter dom;) Jonas gillar inte semlor..Tooo bad!;)

Alla saker jag har köpt på ebay har kommit men även en speciell sak kom idag på posten.

Blev jätte glad att den hann komma innan alla hjärtans dag:)
Får se vad personen tycker som ska få den:)

Snart läggdags för tjejerna. Sen ska jag softa. Jag är helt slut.. Jätte trött!!
Igår fick jag hem min fjärrkontroll som jag beställt till min Canon. Äntligen så kan jag fota ordentligt:) Kommer bli många fina bilder på hela familjen och på mig:)

Jag är fortfarande väldigt förkyld men kunde inte låta bli att följa med baby, svärisarna och min svåger till cirkus. Där Johan Glans körde sin stand up show.. Han är helt brutalt bra!!!

Jag skrattade så jag nästan grät:)

Kan rekommendera att boka in er på hans show...Så jäkla bra:)

Idag blir det inte mycket att göra. Jag har inhandlat lite saker för imorgon. Ska ställa mig och göra tårta och kanske baka lite imorgon. Fyller ju år:) Hade jag helt glömt bort. Blev påmind igår av Jonas. Helt sjukt att jag glömt bort det. Tycker det inte är så viktigt. Vart så fokuserad på magen, alla hjärtans dag, den 15 och den 17 februari.

15:e fyller min brorsson 1 år. 17 fyller min svåger år. alla hjärtans dag har jag skickat efter lite saker;) och min äldsta storasyster fyller även då.

27 fyller brorsans tjej år. Världens finaste Marléne. 28 inskrivning på DS för förberedande för kejsarsnittet.

Mycket nu:)

Men nu ska jag ta det lugnt i soffan och bara mysa ner mig:)

puss och kram!
Jag vet att många tycker det är skräp men många tycker även om det.

Jag är en av de som gillar:) Ofta så beställer jag från UK. Men har även hittat lite saker från Hongkong och USA.

Jag fick hem första paketet igår. Från HK. Två halsband:)
Alla hjärtans dag present till mina tjejer. Får se vad dom tycker.
Ni får se sen. Kan ju vara så att min äldsta går in på min blogg så jag hyschar lite;)

Många presenter blir det:)

Snart är det dags för lillan att komma, ca tre veckor kvar. Jonas börjar bli nervös. Jag ska ju lägga mig under kniven. När My föddes fick jag påminna honom att andas. Han höll andan till å från hela tiden under snittet. Tror det blir lika denna gång:( Men det kommer gå bra.

Jo, och ni som är så mkt för att man ska föda normalt. ALLA KAN INTE DET! Jag är en av dom, tyvärr.

Varför tänker jag inte gå in på här.

Nu ska jag lägga tjejerna.

Ha nu en underbar fortsatt kväll.

PUSS OCH KRAM!